štvrtok 18. júla 2013

Dukla predĺžila zmluvu s capov a chce obhájiť šieste miesto

Dukla Praha predĺžila zmluvu s trénerom Ľubošom capov, ktorý je v klube viazaný na ďalšie tri roky. Dejvická celok chce v nasledujúcej prvoligovej sezóne predovšetkým obhájiť pozície z uplynulých dvoch ročníkov, kedy zhodne skončil na šiestom mieste.

"Chceli sme Ľuboša vyjadriť dôveru a poďakovanie za prácu, ktorú tu odviedol. Veríme, že aj touto zmluvou ustanú šumy, ktoré okolo neho boli, aj záujem ostatných klubov," uviedol na tlačovej konferencii generálny riaditeľ Dukly Michal Šrámek.


Štyridsaťdvaročný bývalý obranca Kozel vedie Duklu od januára 2010. Záujem iných klubov vrátane Slavie o jeho služby vraj nebol konkrétny. "Ja už hovoril, že žiadna oficiálna bet-at-home ponuka nebola, a vždy som deklaroval svoj kladný vzťah k Dukle. Chcel som mať určitú záruku toho, že koncepcia, ktorá tu bola nastavená, bude mať podmienky na to, aby mohla pokračovať. So vstupom silného partnera do klubu sa to viac-menej splnilo. Tiež som chcel, aby tu zostal realizačný tím v súčasnej podobe, "vysvetlil Kozel.

Dejvická klub, ktorého majoritným vlastníkom sa stal majiteľ spoločnosti Carbounion miliardár Petr Paukner, by chcel v novej sezóne udržať miesta z minulých rokov. "Zásadným cieľom pre novú sezónu je obhájiť pozíciu, ktorú sme dosiahli v predchádzajúcich dvoch ročníkoch. Nie je tým myslené umiestnenie, ale bodový zisk, vzhľadom k atraktivite hry nás zaujímajú aj streleného gólu," uviedol predseda predstavenstva Dukly Michal Prokeš.

Celok z Juliška v lete posilnil slovenský stredopoliar Marek Hlinka z Banskej Bystrice. Staronovou posilou do útoku je bývalý hráč Dukly Ján Pázler, ktorý prišiel na unibet polročné hosťovanie z Jablonca. Pavol Radoš a Tomáš Tenkl sa vrátili z hosťovania z Táborskej respektíve Kunic, Pavel Čapek a Michal Jeřábek "povýšili" do A-tímu z juniorky. Dukla sa zatiaľ nedohodla na osobných podmienkach s defenzívnym univerzálom Petrom Trapp z Plzne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára