utorok 9. júla 2013

Prandelli chystá kvôli pápežovi zápas s Argentínou

Tréner talianskej reprezentácie Cesare Prandelli by rád zohral prípravné stretnutie s Argentínou, s ktorou Azzurri hrali naposledy pred dvanástimi rokmi. Zápas by venoval bet365 novému pápežovi Františkovi, ktorý je z Buenos Aires.

"Hrali sme prípravné zápasy proti všetkým najlepším svetovým tímom, len Argentína nám chýba," povedal Prandelli po utorňajšej výhre 2:0 na Malte, vďaka ktorej si jeho zverenci upevnili vedenie v "slovenskej" kvalifikačnej skupine o postup na majstrovstvá sveta.


"Ak by to šlo zariadiť, bolo by pekné mať audienciu u pápeža, unibet ktorý je z Buenos Aires a má rád futbal. A potom by sme mohli ísť všetci, oba tímy aj on, jedným autobusom na štadión. Neviem si predstaviť nič krajšie," uviedol Prandelli, ktorý je silne nábožensky založený. Vlani počas majstrovstiev Európy v Poľsku napríklad podnikol niekoľko pútí do tamojších kaplniek a kláštorov.

Itáliové hrali s Argentínou naposledy v roku 2001 v Ríme. Augustový termín na bet365 prípravný duel majú Azzurri zatiaľ voľný.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára