utorok 9. júla 2013

Zálohu Teplíc vystužil Slovák Janica

Teplicím bude v boji o záchranu v prvej lige pomáhať slovenský ofenzívny stredopoliar Lukáš Janica. Severočesi ho získali zo Zlatých Moraviec v priebehu reprezentačnej prestávky a zrejme ho budú môcť nasadiť už vo víkendovom dueli proti pražskej Slavii.

"Po odchode Marka Jarolíma sme preverovali možnosti, ako vhodne doplniť káder na tomto poste. Podarilo sa priviesť Janice, ktorý sa od minulého týždňa pripravoval s bet365 tímom. Po konzultácii s trénerom a asistentmi sme sa zhodli na jeho angažovanie," uviedol pre klubový web športový manažér Teplíc Pavel verbovača.


Dvadsaťšesťročný Janica zatiaľ pôsobil hlavne na unibet slovenský, vyskúšal si však aj angažmán v Poľsku. Pripísal si jeden štart za slovenskú reprezentačnú dvadsaťjednotku.

Teplicím by chcel pomôcť k vzostupu zo štrnásteho miesta v tabuľke. "Prvým cieľom je čo najrýchlejšie sa dostať z bojov o záchranu," podotkol Janice, ktorý verí, že bude hrať už proti Slavii. "S piatimi slovenskými hráčmi Slavie som hral, preto by som proti Slavii veľmi rád bet365 nastúpil. Bola by to pre mňa veľká motivácia," dodal.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára