utorok 30. júla 2013

Mourinho: Moja najhoršia sezóna

Real Madrid prehral vo finále domáceho pohára s Atléticom Madrid 1:2 v predĺžení av tábore Bieleho baletu zavládlo veľké sklamanie. Tréner Realu José Mourinho označil tohtoročnú sezónu za najhoršie vo svojej kariére. Naopak pre Atlético má triumf obrovskú cenu.

Zápas rozhodol v 98. minúte Miranda. Atlético oslavuje desiaty triumf v tejto súťaži, v derby zvíťazilo po dlhých štrnástich rokoch. Pre Real prehra znamená, že neuspel v boji o ďalšie trofej - neobhájil ligový triumf a vypadol v semifinále Ligy majstrov.


"Nezíska žiadny dôležitý titul, to sa mi ešte nikdy nestalo. Nie je to hodné ani mňa ani takého klubu, akým je Real Madrid," vyhlásil po zápase José Mourinho, ktorý je podľa médií na odchode do Chelsea.

Real v sezóne vyhral len španielsky Superpohár, to ale bolo Mourihnovi málo. "Hrali sme finále, semifinále (Ligy majstrov), skončili sme druhí (v lige), máme Superpohár. Pre veľa iných trénerov by to bola veľmi dobrá sezóna, ale pre mňa je najhoršie," vyhlásil.

Naopak víťazi búrlivo slávili nečakaný úspech. "Je pre našich fanúšikov za to štrnásťročnej utrpenia," vyhlásil kapitán Gabi, ktorý po druhej žltej karte v nadstavenom čase predĺženia takisto finálový zápas nedohral.

Víťazstvo Atlética označil Gabi za zaslúžené, Mourinho mu však rezolútne oponoval. "Trafiť tri tyče, to predsa nie je normálne. Atlético nie je tým správnym víťazom," povedal tréner Realu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára